Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze raz ..." To tylko ja ..."

Rozgałęziona, miękko owłosiona, cicha
Łodyga - posiadająca liście ząbkowane
Niczym szmaragdy błyszczące
Rozmieszczone skrętolegle - piękne.
Kwiaty umieszczone na tarczy dnie
Poruszyć potrafią Ciebie i mnie.
Ich kolor cudowny ametyst lśniący,
Zakończenie płatków cytrynem mieniące.
Niczym wiosenne słońce.
Dostrzegasz tysiące kamieni szlachetnych?. Na nich krople wody diamentowe, wiatr strąca ze szmaradów diamenty, co dalej się stanie, wiesz? Jesteś obserwatorem - przejętym - zmarzniętym.
Taki obraz mój - prawie jesienny.
To tylko ja...
Dendranthema Des Moul

Chryzantema

15.09.2020
14:38

Edytowany 19:33

Z pozdrowieniami płynącymi prosto z serca dla Infinite Gentleman Night...🍫
Jeszcze raz "To tylko ja..."
Nie chciałam edytować...kiedy taki błąd został zauważony przez Ciebie.
Jestem taka nieidealna...pracuję nad sobą...
Pozdrawiam serdecznie... Dziękuję Ci bardzo za czas poświęcony na przeczytanie i wyrozumiałość.

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    30 October 2020, 17:06

    To ja bardzo Ci dziękuję Czekoladkowa i wybacz ,dopiero dziś zauważyłem wpis poniżej ,gapa ze mnie 😀
    Zdrowia i wszystkiego co tylko najpiękniejsze życzę 😊🍀🍁🌈