Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rowerem sobie jadę spokojnie przez Warszawę,
jestem tylko przejazdem, długo tu nie zabawię.
Nikogo nie przepraszam, bo nikomu tu nie wadzę.
Znikam za horyzontem, umykam twej uwadze.

Czerwiec 2021

1235 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!