Menu
Gildia Pióra na Patronite

Romantycy

Romantyczne oczy
w ciemności widzą całą prawdę
ukrytą za dnia
w ludzkich spojrzeniach

tysiące zasłoniętych uśmiechów
za maskami nie-uczuć
czekają na odkrycie
zapadniętych w sercu
wyrazów twarzy

na dotyk ze szczerego złota
czekają
delikatnych cichych słów
na tysiące pocałunków
a może tylko jeden

987 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!