Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Przeszłości cień "

Rojenie umysłu
Słońca zachód
Senne mary
A może czary
W tle ptasi śpiew
Szum wody
Uśmiechem witać
O nic nie pytać
Niepewny czas
Za nami jest
Maseczki zdjąć
Oddech wziąć
Objąć powietrze
Już można
Nareszcie
Usta dotykają je
Tęskne powietrze -
Balsamem na serce
Czy coś jeszcze
Wiersz...Ten
Szybko pisany
O wieczorze...
Wieczór jest udany
Przeszłości cień
Odchodzi...
By przywitać nowy dzień

19.09.2021
20:12

282 086 wyświetleń
2737 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!