Menu
Gildia Pióra na Patronite

mosty

roje urojeń
w mojej głowie
równia pochyła

dobrowolnie spadam
nie łapię się niczego
bo… czego?

od sinusoid
nieustannych
mdli mnie

zwodzę się mostem
ktoś pod nim ogniska pali
Madison County

urwać się chcę
z choinki
jak ze smyczy…

13.08.2020, 14.20

https://www.youtube.com/watch?v=Afqdhs8I9Xo

33 825 wyświetleń
283 teksty
28 obserwujących
  • szpiek

    15 September 2020, 18:09

    Przydałby się reset ;)

  • 15 September 2020, 17:24

    Clint Eastwood, to on pali pod mostami, w ogóle za dużo pali. ;)
    A to takie nieekologiczne...
    Uśmiech zostawiam. :)

  • Monika M.

    15 September 2020, 14:30

    można, można... cy... cuś:)

  • sprajtka

    15 September 2020, 14:22

    Seplenic nie mosna cy co?

  • Monika M.

    15 September 2020, 13:41

    "Osz" Ty:) powiadasz...
    Mimo, że osty... usłyszałam w tym mmmruczenie:)

  • sprajtka

    15 September 2020, 12:31

    M.osty:)

  • Monika M.

    15 September 2020, 11:39

    Ale nam się smutno zrobiło...
    Trza to odczarować na ten tychmiast!:)
    Kawa?:)

  • Merytoryczna

    15 September 2020, 10:36

    Nawet nie wiesz jak dobrze zrozumiałam to niezrozumiałe.