Menu
Gildia Pióra na Patronite

odeszłaś

razem z Tobą odeszło łagodne słowo,
ciepły uśmiech, dobrotliwe spojrzenie,
wyrozumiałość, wielka matczyna miłość...
...i jak teraz żyć bez Ciebie?

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!