Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wamp

Raz w tygodniu
tak z wieczora
do sypialni
pcha się zmora

Strach nawiedza
niespodzianie
włazi w łoże
na kochanie

Powab w swą
urodę syta
pragnie mnie
a mnie nie pyta

Wzrokiem Zżera
dłoń dotyka
czułych pieszczot
nie unika

Widmo piękne
w swej postaci
chęci łakną
pieniądz płaci

Tak na jawie
obraz ten
pragną żądze
A to sen..

2527 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!