Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pan Anioł

Raz śnił mi się kiedyś pan anioł,
co straszny wydawał ten odgłos ...
to krzyk był w o pomoc wołaniu,
co wódki trwożący miał pogłos ...

Dziś wiem, że to ja w śnie tym byłem
a gdy się zbudziłem nie przeszło
i długo wciąż piłem i wyłem ...
dziś szczęście mam, bo to już przeszłość.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!