Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pierwsze koty za płoty

raz mi się zdarzyło
przez myśl ci przemknąć
wtedy się nie zdecydowałeś
na dłużej mnie sobie przemyśleć

innym razem niechcący
trafiłam na twój odcisk
nawet się nie zawahałeś
wcisnąć mi kit na odchodne

ostatni raz byliśmy już razem
pierwsi w zakazanej windzie
spóźnieni po dzwonku na lekcję
koty nie powstydziłyby się tego koncertu

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!