Menu
Gildia Pióra na Patronite

ciuciubabku

raz dwa trzy
znikasz ty,
a mnoży mi się
niedobór serotoniny
i manko mam
w melatoninie

droga ewakuacyjna
na pamięć przebyta
i znów polazłeś na wagary
bo nie chce ci się uczyć
na błędach

trwa defragmentacja pamięci o mnie
czyżbym uszkodziła ci partycję,
że tak rutynowo przywracasz sobie
ustawienia fabryczne?

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!