Menu
Gildia Pióra na Patronite

Różyczka

Raz była Różyczka sobie,
I o niej opowiem Tobie,
Miała tylko parę lat,
Jak ty.
Miała siostrę i brata,
Niesfornych ja twoi,
Zasuwała,
I to zupełnie jak ty.
Pewnego dnia herbatę wylała,
Zupełnie jak ty,
Ale co Was różni?
To że ty istniejesz,
A Różyczka nie!

2389 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!