Menu
Gildia Pióra na Patronite

constans

Najwięcej znaczą te łzy, których nikt (poza Bogiem) zrozumieć nie potrafi. (M)

Moje przyjaciółki...
nienawidzą
samotności
Nie lubią rutyny
Najlepiej czują się na scenie
Wśród pochwał: oklasków, lęku
- które nadają im "znaczenie"
Inteligencja, Pieniądze, Władza
...chwile "szczęścia"
Niezliczone

Wszystko marność

Bo tylko Ty...
ciągle ten sam
Święty, Święty, Bliski
- dla mnie samego -
Pamiętasz - nie licząc
który to już "ostatni raz"
...Kochasz

Wielki Post 2021
PS.(Ps 106, 36-48)

inspiracja: ks. Pawlukiewicz "Przestań się martwić głupotami i zacznij żyć"
muzyka: HAEVN - Hold on
https://youtu.be/n14RIEsQ3GM

28 113 wyświetleń
253 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!