Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tęsknota za... "

Radość Twych oczu
Blask gwiazd w nich
Tęsknota za nimi
Ból wywołuje - jak żyć?
Kiedy odpowiesz mi?
Tęsknota tak bardzo boli
Czysta Miłość - istnieje

13.02.2021
23:33

281 884 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!