Menu
Gildia Pióra na Patronite

Małe dziecko w ciemnej piwnicy

Pytasz skąd ten ciągły smutek
Nie rozumiesz czego ci brak
Okrutniku
Zamknąłeś małe dziecko
W zimnej i ciemnej piwnicy
By nie słyszeć jak płacze

To małe dziecko
Któremu nikt nie szeptał
Do ucha że jest ważne
Nikt nie otarł łez

Myślisz, że teraz,
ktoś to zrobi za ciebie?
Szukasz całe życie
Zastępczej rodziny
I trzymasz je w piwnicy

Nawet gdyby ktoś je pokochał
Nie potrafisz go oddać
Bo to część ciebie

Więc zejdź do piwnicy
Nakarm i przytul
Małe dziecko w sobie

103 446 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!