Menu
Gildia Pióra na Patronite

WĘDRÓWKA

Pytasz się, dokąd idę?
Idę w świat,
przez pole, przez las,
słoneczną drogą w dal.

Pytasz się, dokąd idę?
Polną dróżką w czasie deszczu.
Jestem pewna, że zaświeci słońce,
a z nim nastanie nowy dzień.

Pytasz się, dokąd idę?
Idę tam, gdzie zaświeci dobroć
i promyk miłości,
gdzie znikną wszystkie troski.

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!