Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zdradzam

Pytasz mnie moja miła
O czym w nocy śnię?
Gdybym Cię choć widział...
Cóż, tu obcieram łzę.

Wiem jaka jesteś
Choć nie wiem jak wyglądasz,
Gdy z myślą śpię o Tobie,
O zdradę posądzasz?

Więc daruj tę zdradę
O wybaczenie proszę
Gdy w poduszkę się zamieniasz,
Bo sam spać nie znoszę.

I wszystko aż mnie boli
Po tak upojnej nocy.
Wiem, znowu się uśmiechasz
I jestes w tym urocza.

57 358 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!