Menu
Gildia Pióra na Patronite

Decybele...

Pytasz jaki smak
mają łzy utkane
z wrażliwej duszy
i jak bywają ciężkie

Odpowiem na to
pytanie milczeniem
by móc utonąć
w strasznej ciszy

Wytęż słuch
o kilka decybeli
gdzie usłyszysz
coś więcej niż płacz..

.. A mniej niż słabość..

Dobre serce... ❤️

28.10.2019

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!