Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic

Pusta...

taka pusta w środku się czuję
taka gorzka
zimna

Znowu...

nawet to słońce mnie nie roztopi
wciągnę gruby
czarny
sweter

Obojętność...

pod oczy naciągnę,
nad brodę,
do czoła
niech ukryje to ciało
to
Próchno...

27 843 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!