Menu
Gildia Pióra na Patronite

lokator

Puka gdzieś w środku
fatum odrębne
Oddycha sobą
mimo,że tobą

Połamana filozofia
kalendarza kart
Końca zaznawać nie zamierza
chce pożyć chwilę , jeszcze

99 874 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
  • Pytia

    16 October 2014, 21:19

    ..szczere...podoba mi się! ..i głebokie