Menu
Gildia Pióra na Patronite

~*~Mój sen~*~

https://www.youtube.com/watch?v=kFDC4IoR3Ww

Przywołaj mój sen pocałunkiem
Delikatnym i czułym kochanie
Ja wtulę się w twoje ramoina
Do rana w obięciach zostanę

Słuchając jak bije ci serce
Wyszeptam słów kilka cichutko
Ty przytul mnie tylko nic więcej
Noc każda jest dla nas zbyt krótką

Wtuleni tak w siebie zaśniemy
Szczęśliwi z tych chwil które mamy
Z porankiem już siebie spragnieni
Z tęsknotą za nocą czekamy.

109 622 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • Gaia

    12 May 2013, 21:11

    Agnieszko, bardzo kobieco i wdzięcznie :)

    (szepnę tylko - objęci)

  • Władysław Andrzej

    12 May 2013, 14:26

    Tak nocą nie mogąc zasnąć tęsknimy

  • 12 May 2013, 10:10

    Śliczny!
    Pozdrawiam milutko.

  • Pechowa_

    12 May 2013, 09:56

    Dzisiaj tak pięknie u Ciebie czule :)

  • R.A.K.

    12 May 2013, 07:27

    Jakże piękny i czuły wiersz!

    Pozdrawiam :)

  • krysta

    12 May 2013, 00:09

    Piękny z pragnieniami...moc uczuć wyczytałam...
    pozdrawiam na niedzielę i dobranoc :)