Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

przytulę cię jarzębinowo
koralami oplotę jak szalem
będziemy trwać w uścisku
aż listopad
stanie się majem

przejdą dni pełne słoty
deszczowej mgławicy jesiennej
a my nadal w uścisku jarzębiny
lecz tym razem
- wiosennej

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!