Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Obietnica lata "

Przytulam do serca każdego dnia
Nadzieję co wzrasta w Nas
Czule dotykam myśli skrytych
Muszą żyć jeszcze w tajemnicy

Przytulam do serca obraz Twój
Choć mam świadomość
Że nie jesteś w pełni Mój
Człowieku z krwi i kości

Wiem jesteś stworzony do miłości
Miłości przez duże eM
Więc przytul i mnie choć jeden raz
Później niech skończy się Świat

Obietnica lata różę w serca wplata
Wiarę daję co góry przenosi
I nasze uczucie gorące
Uczucie o nic nie prosi

Po latach wielu - żyjąc w cieniu
Z dala od słońca - pojawia się Ona
Obietnicą kusi każdego dnia - Królowa
Pani Miłości - Matka Nieskończoności

...
24.06.2021
20:21

281 885 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących