Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 2 July 2020

***

przytula się
małymi rączkami szuka piersi

jego wołanie o czułość -
- mój instynkt -
czuwam aż poranek
zdmuchnie z powiek sen

proszę
zamykajcie cicho drzwi
chcę słyszeć jak w jego oczach
rosną stokrotki

Sylwia Pryga

z inspiracji gm

40 784 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących