Menu
Gildia Pióra na Patronite

To co masz

przytul
to co masz
żebyś nie stracił

kiedy jesteś blisko
dotyk
słowo
jakie ono ważne jest

dotykiem
poczuje
słowem rozochocisz
i kochanie twoje

a piękny uśmiech twój
to bukiet
lepszy od róż
że nie trzeba ścinać kwiatów

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!