Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyszywana łatka

Przyszyta z góry łatka
za winę Bogu ducha
Nic nie jest w stanie
zmienić nastawienia

Kiedy już zakodowane
wypaczony światopogląd
Zawzięte potępienie
bez dojścia do sedna

Prawda nie przekrzyczy
fałszywego akordu
W hurmie hardości
by odzyskać dobre imię

93 741 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
  • Hares

    15 May 2022, 19:08

    Odpruć się nie da? Będzie dziura, ale no to co :)

    od Blanca87, Eneida, lontano