Menu
Gildia Pióra na Patronite

Minął radosny czas

Przyszło rostanie
minąl radosny już czas
Tak pozostanie
lecz miłość została w nas

Moje serce pamięta
choć daleko jestem ja
Głowa praca zajęta
lecz smutna jest mina ma

Tęsknie już za Tobą
bo kocham mocno tak
Nie jestem sobą
bo Ciebie właśnie mi brak

Zawsze mi tak smutno
gdy czas wyjazdu przychodzi
Lecz małe rostanie
nam przecież nie zaszkodzi

Szybko minie miesiąc
i znowu sie spotkamy
Bo my, Ty moja piękna
tak bardzo się kochamy

50 967 wyświetleń
204 teksty
16 obserwujących
  • agniecha1383

    23 February 2012, 21:38

    Kochając tak mocno ...nic nie zaszkodzi Wam napewno ...śliczny...aż miło gdy ta druga połowa jest...weną:) pozdrawiam:)