Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyszli
Nie jestem prawdziwa
mówili
Z bólu więc wyłam
by przeżyć coś dojrzałego
i serce sobie nawet
pochlastałam
Przyszli i wytknęli
że dna dotykam
że zatraciłam siebie
że mało we mnie życia

To w nich
była ta konkluzja

Nie słuchać
Nie oceniać

8319 wyświetleń
176 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!