Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesień.. 🍂

Przyszła piękna
nasza jesień
która na złoto
ubrała parki czy ulice

Kocham iść
z Tobą Córeczko
na niejeden spacer
gdzie przeżywamy

Wszystko razem
pierwszy raz
bo przecież sama
przyszłaś na świat...

Otulona w jesień...

15.10.2022

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących