Menu
Gildia Pióra na Patronite
miśka

miśka

Przypomnij sobie jak bardzo długo byłeś blisko mnie!
Przypomnij sobie wszystkie wspomnienia, chwile
spędzone ze mną!
Obiecałeś miłość do końca świata, tylko ze mną!
Przypomnij sobie noce, gwiazdy, wodę, kwiaty, deszcz, mróz, liście, drogę, las, drzewa, góry, teatr, operę, telefon, poduszkę, klucze, rzekę, książkę, cukierki, lody, chipsy, coca-cole, zdjęcia, uśmiech, kłótnie, płacz, pocieszenie, przytulenie, wszystkie wygrane i przegrane też, taniec, muzykę, filmy, łąkę, koc, oczy, szkołę, zazdrość, długie rozmowy, trzymanie za rękę, koszulkę, sylwester, urodziny, wesele,wszystkie disco-czaski, wakacje, perfumy, truskawki, wyganianie, szybkie wracanie, horrory, komedie, marzenia, sny, robienie głupot...
MIŁOŚĆ...
Przypomnij sobie!

3133 wyświetlenia
31 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!