Menu
Gildia Pióra na Patronite

ku światu

Przypominasz sobie, że grasz w życie?
Ludzkie wąsko zakrojone definicje
zabijają siebie same
Rosnący chaos świata
Manipulowani przez garstkę
Uczą nas historii dobrej ustrojowi
Uczą nas by żyć w nieżyciu
Tysiące psychoz różnych podłoży
I nieznajome sobie rodziny
Setki braków dobra
tysiące za wiele zła
widzący kolorowe barwy szarego świata
szarowy, szary, szarny
szare życie
dające interesujące odcienie
ukazujące w końcu jeden kolor
szara ograniczona mentalność
nie widząca innych kolorów

5991 wyświetleń
164 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!