Menu
Gildia Pióra na Patronite

Układanka

przypływami letnich wspomnień
dotykiem opuszków palców
układam każdy puzzel tęsknoty

zbieram w całość
bezbarwną mglistą układankę

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • 10 May 2011, 11:48

    tak krótko

    a ileż w tym tęsknoty ...