Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wróć

Przyleciałaś jak wiatr szeptając do ucha czule :
- Pamiętam Cię czemu jesteś taki samotny , taki fajny i sam.Jak fajnie po latach i wspólnie przetańczyliśmy cały wieczór.Kilka chwil później ulotniłaś się jak wiatr zabierając te wszystkie czułe słowa szeptane mi dziś wieczorem do ucha ... mam nadzieję że wrócisz tam i słowa te nie były rzucane na wiatr ... ( do poprawki jak zwykle wtedy gdy natchnienia brak )

435 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!