Menu
Gildia Pióra na Patronite

przykrywasz mnie ciepłym kocem
tak na zapas
a mnie gorąco od tej naszej
nie miłości
- kocham
mówisz za często, nie wierzę
i wychodzisz o świcie
zgasić gwiazdy
i zostawiasz rozmarzoną
- znowu
nie o tobie

18 455 wyświetleń
102 teksty
40 obserwujących
  • Ellander

    17 March 2021, 00:47

    Kochamy to co mamy. Tęsknimy za tym czego nam brak. I choć mamy tak niewiele i choć możemy mieć cały świat... to wcale się nie dziwię. Miłość jak ziarnko piasku lepsza jest od złota.

  • 7 October 2020, 21:20

    A może to zakończyć?

    od ryksza, Blanca87, Fergus
  • Sexoh't

    7 October 2020, 20:44

    Ale po co być nieszczęśliwym bez miłości w takim związku? Chodzi chyba o seks

    od Helia, ryksza, Blanca87
  • Marsjanka1980

    7 October 2020, 13:21

    Lepsza żadna miłość niż nie te ramiona.
    Smutne.

    od lontano, Sexoh't, Helia
  • Meron

    5 October 2020, 16:14

    Jedni marzą o miłości, a ta ich omija,
    Inni mają jej za dość.
    Życie w dwóch światach grozi raną serca, nie tylko tego, który miłuje za dwoje.
    Ostrzegam :)

    od Fergus, Helia, OGRODY-MARZEŃ