Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pro depresant anty

Przykro jest obudzić się nad ranem
i nagle zroumieć że własna wena
to jeszcze nie jest talent
stawiając stopy na podłodze
oglądać myśli splątany paraliż
zrezygnować z podróży do marzeń
a bilet na szczęśliwe wyspy
na aukcji depresji zastawić
i miotać się już od tej pory
tylko w horrorach na jawie
na wieki wieków amen

wrzesień 2013

7630 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!