Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ala wita kota tatuażem

przyjechałaś oplem
w kolorze mokrej wrony
ołówkowe niebo
rozlało zmrok

senna erotyka
urwała się z obłoku
tuląc nas do snu

witasz mnie tatuażem
amor caecus
cichość serca
odnajdzie ostatni guzik

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!