Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój smutek...

Przyjdź, przytul mnie,
Zapomnijmy o tym co było złe,
Przepraszam za wszystko,
Co we mnie było złe...

Dziś tyle już rozumiem,
I nadal nie wiem czego chcę,

Jesteś dla mnie wszystkim,
Czego mogłam chcieć...
Przez własną dumę, oddalamy się...
Nasza droga rozchodzi się...

Jesteśmy dla siebie już jak wrogowie....
Drzemy koty o głupie dwie minuty straconego czasu!
Czy kiedyś to zrozumiesz, że nie tylko ja jestem zła...

Nie podaruje Ci Cyklamenu,
jako znaku rozstania...
Nie obiecam czegoś,
Czego nie mogę Ci dać.
Dałabym Ci serce gdybyś tylko je chciał.

2881 wyświetleń
40 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!