Menu
Gildia Pióra na Patronite

przyjdź
podejdź blisko
ale nie dotykaj
jestem dziś trochę obolała

przyjdź
podejdź blisko
ale mnie nie całuj
mam dziś trochę zsiniałe usta

przyjdź
podejdź blisko
tylko daj mi trochę ciepła

podejdź blisko
tylko na mnie popatrz

1622 wyświetlenia
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!