Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

przyjdź do mnie
mieszkam na siódmym piętrze
nieba

przespacerujesz się
po moim księżycu

dłonie
pogłaszczą rude włosy
wilgotne gwiazdy
oczy pełne pragnień

Sylwia Pryga
W Dzień Patrzenia się w Niebo.

40 623 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • to_tylko__ja

    14 April 2021, 19:42

    Cudne 🥰 można się rozmarzyć wypatrując tego siódmego piętra na niebie🤗😁

    • Sylwia P.

      14 April 2021, 20:33

      Pawle, zapraszam. Zobacz, macham do Ciebie😉
      Pozdrawiam 🤗

    • to_tylko__ja

      14 April 2021, 20:54

      Już biegnę do Ciebie po tęczy 🤗 tylko nie wiem czy sięgnie siódmego piętra 😅😜