Menu
Gildia Pióra na Patronite

o przyjaźni...

przyjaźń istnieje prawdziwa
niektórzy mogą jej zaznać
mając szczęście ją spotkać
naprawdę istnieje wierna

nie zawsze jest wieczna
przyjaźń jak kwiat zakwita
lojalna do bólu oddana
przyjaźń jest najlepsza

wtedy gdy w młodości siła
poda bratnią dłoń bez wahania
nic jej nie zraża nie ogranicza
jest taka po prostu fajna

w przyjaźni bez granic się ufa
stracić bezpowrotnie można
kiedy zaufanie legnie w gruzach
więc jak już masz przyjaciela

na zimne zawczasu dmuchaj
przyjaźń nie lubi oszustwa
brzydzi się krzywoprzysięstwa
przyjaźń niczego nie żąda

często umiera zapomniana
w ciemnym kącie porzucona
pozostając pustkę i żal
na próbę wystawiona

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!