Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciele

Przyjaciele moi drodzy,
w nich oparcie zawsze mam.
Gdy mnie trapi jakiś problem,
przy mnie są każdego dnia.
Z nimi razem balanguję,
tańczę, śpiewam, no i gram.
Co ja bez nich bym zrobiła?
Aż pomyśleć to jest strach.
Wszyscy teraz tu siedzimy,
oglądamy dobry film.
Są jak kawałek ukochanej rodziny,
którą zawsze chciałam mieć.
Dzięki nim moje życie
lepsze jest każdego dnia.

5515 wyświetleń
32 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!