Menu
Gildia Pióra na Patronite

incognito- po co mi to

przybywam znikąd
pachnie tobą
na tapecie szosa i kurz
mam usterki

ten rozmiar tak- zakręcona
jakaś antarktyda
wchodzę tu nieproszona
- lekko wstawiona
a może to ta sala

i Jestem tu chwilę
nie oblewam swego życia polewą
obtaczam chłód

powiedź mi
biegnę w bańce romantyczności
czy to jest łyk zimnej cooli

powiedź czy jest okey
przyspiesz ten rytm w tempie...
- więc incognito biegnę ile sił

gdzie jest korytarz sukcesu
i biegnę okraś bank
bo po co mi ten - bieg

nie znam ceny...

9524 wyświetlenia
64 teksty
26 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!