Menu
Gildia Pióra na Patronite

Różdżka magika

Przy Tobie tracę logiczne myślenie
Lecz jest to dla mnie wspaniałe wydarzenie
Cały życiowy smutek nagle znika
Jak za dotknięciem różdżki magika
I chociaż nie wiem czy dobrze robię
To cudowne wspomnienia zapisuję przy Tobie
Być z Tobą stale to tylko marzenia
Marzenia które są nie do spełnienia
Każda myśl o Tobie to sprawia
Że uśmiech na mej twarzy się pojawia
W Twoich ramionach bezpiecznie się czuję
Choć później tych objęć nieco żałuję
A gdy na nowo działa różdżka magika
Logika i negatywne myślenie ponownie znika

38 492 wyświetlenia
228 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!