Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przy Tobie

przy Tobie nie jest mi obco
przy Tobie sny są rzeczywistością
przy Tobie i świat cały nie jest podły
przy Tobie więcej ludzi jest dobrych
przy Tobie nic nie jest straszne
przy Tobie samotność jest łatwiejsza
przy Tobie wszystko jest inne i prostsze
przy Tobie MY brzmi całkiem inaczej

93 745 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!