Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Przy swojej ciszy zasiadam
I wnikam w głąb siebie
W myśli gram
I szukam tam
Też Ciebie
Aby blisko być
Razem
Gdzie stary portret
W złotej ramie
Jest
Dla mnie obrazem

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!