Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przekroczyć próg

przkroczyć próg
odwagi
to nic nie kosztuje
a jeśli się zdenerwuje
nie ma na co liczyć
przecież ona milczy

trochę jestem naćpany
ale tylko trochę
no wiesz dostałem
odmówić nie chciałem
potem trochę balowałem
no i do ciebie wracałem

o kolory jak tęcza
wszystko się rozkręca
kształty się wyginają
wróble do mnie gadaja
myszko moja kochana
powrócę do rana

dlaczego masz wąsy
i ogon kosmaty
płaszcz masz cały w łaty
czemu mówisz uszami
doktorze po co te krzyki
niepotrzebne te całe zastrzyki . . .

***
Dział: Dialogi wewnętrzne
***
ZM

20 857 wyświetleń
266 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!