Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podglądacze

Przez całe życie utwierdzaja Cię w przekonaniu.
Ci, którzy widzą Cię nagiego,
chociaż jesteś w ubraniu.
Drażni Cię to, poniza, rozdziera...
Najbardziej nagi człowiek,
To ten, który się sam "rozbiera"...

40 569 wyświetleń
539 tekstów
6 obserwujących
  • 19 August 2019, 11:09

    Wojtek nie cytuj, ale cytaj jakze inacej poznać clowieka, Hej!

  • 8 August 2019, 15:43

    Ubranie to przenośnia.Jezeli zbyt długo "przenosisz" ubranie, w końcu je zrzucisz.

  • wojtekp

    7 August 2019, 17:34

    Pomijając ubranie, które nie jest częścią nas, każdy jest nagi.