Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zraniona Miłość

Agnieszka W.

Agnieszka W.

Przez te wszystkie lata Myślałam ciągle o Tobie. Szukałam Cię w życiu wszędzie Chodziłam w czarnej żałobie.

Byłeś pierwszą miłością o jasnych barwach w pięknym kolorze. Los jednak nas rozłączył i zostało mi łez morze.

Nigdy Cię nie przestałam Kochać ,lecz to są chwile minione. Długie lata minęły,serce wciąż nadal zranione.

I choć Cię Nie ma dziś przy mnie blisko ,,Serce moje pamięta to wszystko....

258 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • kati75

    4 August 2020, 07:27

    czasem tracimy czas dla kogoś kto nie był wart nawet jednej naszej łzy...rozejrzyj się świat jest piękny;-)pozdrawiam