Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwila

Przez przypadek Cię poznałam,
lecz już wtedy pokochałam
Kochać będę - nie przestanę
aż po grób.
Na wieki, wieków...
Mego serca jesteś Panem
Myśli o Tobie do głowy napływają mi same
Zniewolony umysł o Tobie tylko marzy
- wierzę, że coś kiedyś między nami się wydarzy
Śnię o tym co noc - tysiące razy
Chwila to jedna sprawiła,
że głowę dla Ciebie kochany straciłam...
W miłości - tym uczuciu gorącym
w pełni się zatraciłam
Odnalazłam - co zgubiłam
i dla Ciebie na nowo się zrodziłam!

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!