Menu
Gildia Pióra na Patronite

porządki

Przeszłość
wymiatam
z każdego kąta ,
przeglądam,
wyrzucam,
sprzątam.
Młode pędy miłości
doglądam radośnie.
Czas na zmiany
kiedy
ptaki świergolą
o wiośnie.

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!