Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

przeszłość i przyszłość
choćby o lata świetlne oddalone
nie w gwiazdach są zapisane
lecz w tu i teraz

nie cofnę czasu

aby zmienić, wspieram siebie
wsłuchany w Twoje serce, serce dziecka

tak między nami
jaką masz potrzebę, czego zabrakło
co chciałbyś usłyszeć, dostać
jakim tworzyć ten, znany Tobie świat
tonący w zmysłach od narodzin
przestrzeń emocji, wzrastania
w ułamku sekundy przenikających się strumieni?

źródłem jest światło w istocie
- poniekąd pustych atomów
moc tworzenia we współistniejących
wielowymiarowych światach
w poczuciu przekonania, siły woli, intuicji

w promieniach słońca
w ponadwymiarowym spotkaniu,
dostrzegam Twój dziecięcy uśmiech
obdarzam Ciebie - moją młodą wersję
akceptacją, zrozumieniem, miłością, uznaniem

z każdym oddechem czuję zmieniającą się
przeszłość, przyszłość, tu i teraz

8478 wyświetleń
99 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!